Dit zeggen onze opdrachtgevers

Referenties

Coen Joling

"Een mooi resultaat hebben Roy en zijn mannen geleverd. Er was duidelijke communicatie en problemen of noodzakkelijke veranderingen werden altijd voorgelegd aan ons. Nulli Cedo is een aanrader."

Bekijk project

Cas Rasing

"Prettig contact, komt afspraken na en de communicatie verliep prima. Het werk werd op tijd en goed opgeleverd!"

Bekijk project

Ruan Houben

"De heer Veenendaal heeft voor mij een complete uitbouw verzorgd inclusief keuken, herinrichting en plaatsing badkamer.
Duidelijke offerte, goede afspraken en deze afspraken zijn tevens nagekomen. Al met al een professioneel aannemersbedrijf met kundig personeel."

Bekijk project

Burak Ozyurek

"Roy heeft de gehele vloer van mijn sportschool vernieuwd. Vooraf heb ik een duidelijk offerte gekregen waarin overzichtelijk de kosten werden aangegeven. Ik ben zeer te spreken over zijn manier van werken. Er worden goede afspraken gemaakt en hij levert kwaliteit. De communicatie tijdens het project liep soepel en hij zorgde ervoor dat ik mijn eigen werkzaamheden binnen de besproken termijn kon oppakken. Ook de mensen waarmee hij samenwerkt zijn net als hij vlot en secuur. Hij heeft mij ook professioneel geadviseerd bij werkzaamheden waar hij niet bij betrokken was. Ik raad Nulli Cedo absoluut aan."

Bekijk project

Bas Jansen

"Nulli Cedo is een super partner geweest tijdens de verbouwing van ons souterrain. Omdat we een volledige onderkeldering gingen bouwen was vooraf niet precies duidelijk hoe de indeling zou gaan zijn. De ervaring en expertise heeft ons super geholpen omdat we ook wat betreft de indeling goede adviezen hebben gekregen. We hebben uiteindelijk 3 slaapkamers en een badkamer gerealiseerd. Vooral de flexibiliteit tijdens het hele traject hebben we heel fijn gevonden. Al onze gekke idee├źn zijn door vakmensen uitgevoerd! Na het hele project heb ik Nulli Cedo zelfs doorgestuurd naar mijn moeder om daar de badkamer te renoveren!"

Bekijk project

Marie-Therese

"Roy is een betrouwbare, vriendelijke en behulpzame vakman. Hij denkt graag mee en heeft een flexibele houding. Hij heeft mij geholpen bij de uitbouw van mijn appartement. Er is een extra slaapkamer bijgebouwd en de badkamer is geheel gerenoveerd. Er is heel goed rekening gehouden met de rest van de leefomgeving en na het bouwen werd er altijd netjes opgeruimd. Roy heeft een creatief en fris geest en dat onderscheid hem van de rest. Het levert echt vakwerk en heeft een passie voor bouwen. Absoluut een aanrader."

Bekijk project

Inspiratie via onze instagram